Retorikkbonanza

| 6 Comments

Det kan virke som om hver gang en journalist ringer og sier “Lysbakken” trigger det en plate på Høyres hus som spyr ut “desperat”, “sosialististisk tvangstrøye” og andre ukvemsord.

Litt kjapt må det i allefall ha gått i går da Handlingsplanen for likestilling ble lagt frem. Og med den et lite forslag om pappagrupper. “Dette er pappahysteri!”, “Audun Lysbakken er tapt bak en barnevogn.” tordnet Linda Helleland i Høyre. Når det så viser seg at Høyre for under to år siden har støttet et slikt forslag i Stortinget, hevder Helland at Lysbakken er “desperat” som påpeker dette.

Forøvrig melder Redd Barna at Norge er verdens beste land å bo i for mor og barn. Men jeg lurer mest på hva Høyre skal si når de virkelig er sinte.

 • http://twitter.com/voxpopulinor Knut Johannessen

  Det kan se ut som om Høyre har klart å “smitte” Klassekampen også: http://klassekampen.no/59502/article/item/null/pappagruppe

  • http://ginabarstad.no/ Gina Barstad

   Tja, de er kanskje enige om sak, men jeg synes jo Braanen har en langt mer edruelig måte å markere uenigheten på.

  • http://ginabarstad.no/ Gina Barstad

   Tja, de er kanskje enige om sak, men jeg synes jo Braanen har en langt mer edruelig måte å markere uenigheten på.

 • http://www.facebook.com/people/Walter-Bing/1521189735 Walter Bing

  At venstresiden tar på seg silkehanskene når de skal omtale sine egne, er typisk for kameraderi- og korrupsjonssamfunnet de så ivrig forsvarer. Jfr. SOS Rasisme som jukser i vei med medlemstallet som om det er en selvfølgelig rett de har.
  Dermed å si at de tar på seg boksehansker når de skal omtale sine politiske fiender, er å ta vel drygt i. Pingler kan ikke bokse; men de er veldig flinke å gå med barnevogner. At der finnes kvinner som kan gifte seg med mannslinger fordi det er politisk korrekt, sier noe om kvinnnene i den sosialistiske sfæren. Ganske kaldt og beregnende spør du meg.

  • http://ginabarstad.no/ Gina Barstad

   Her var det mange tøvete påstander. For det første har nok venstresidens kvinner den samme motivasjonen for å gifte seg som de fleste andre mennesker. (Politisk korrekthet? Hæ?) Fordervet andre er det ingen hos oss som forsvarer medlemsjukset i SOS rasisme. Tvert i mot er det jo blant andre vår minister som har tatt tak. For det tredje, du kan umulig ha fulgt med de siste årene om du tror diskusjonene på venstresiden preges av silkehansker.

   • http://www.facebook.com/people/Walter-Bing/1521189735 Walter Bing

    Har lest at SV anmelder SOS Rasisme for ennå et regelbrudd.
    Det forteller at jeg er for rask med mine påstander. Ber hermed om unnskyldning og lover jeg skal være litt mer på-tå-hev- heretter.
    “En dag uten å lære noe, er en bortkastet dag.” Og det mener jeg
    serious, seriously.
    mvh